Fredagen blev lite av en testdag när vi prövade oss fram till vilken luftfläkt som vi behövde för att få till samma luftmängd som vi hade med bälgarna. Det visade sig också att stoppet på 12 timmar tog hårt på forman som satt inne så den var helt slut och rejält uppsmält vilket gjorde att vi inte fick någon bra fart på blästerluften. På lördagen bytte vi forma och sedan har vi förskt ta oss tillbaka till där vi var på torsdag morgon innan axelhaveriet. Ser väl inte helt fel ut men vi kanske får ta till två luftfläktar för att få till det helt perfekt. Just nu så är det på gränsen att vi får upp värmen i stället till smälttemperatur för slagg och metall. Vi får se hur det ser ut i morgon bitti. Fortfarnade så har vi dock bra färg på slaggen så det känns som det bara är tempen vi saknar. Vi ses och hörs i morgon.
Bosse