Vet inte om vi ska kalla det arbetshelg men tanken är att vi ska ses igen uppe i Norberg lördagen den 17 oktober klockan 19 på Ebbas festvåning (fd Yvonnes resturang) för att äta en bit mat och kanske dricka en öl eller två.

Jag fick lära mig i en av kommentarerna i denna blogg att varje kampanj ska avslutas med Drevöl. När ugnen är lyckligt nedblåst så är det dags att fira den lyckade körningen och koppla av från det slit som varit.

I somras hann vi inte riktigt med detta men nu så är det dags att slå till. Medlemmar och nya och gamla hyttdrängar är välkomna till ett tillfälle att prata hyttdrift och annat som intresserar. Titta på aktiviteter på hemsidan så ser ni hur ni anmäler er!

Lite bilder för minnet och för vad som kan tänkas komma inom kort.

Jag gillar den här bilden på vårt första tackjärn som rann ur hyttan. På något sätt ser jag en likhet med något som håller till på en relativt varm plats … så den passar bra ihop med hyttdrift.

Vi ses i Norberg.